FAQ

Find svar på det meste

Vi har stillet os selv de mest essentielle spørgsmål omkring New Loop. Du finder svarene nedenfor.

Alt, der er værd at vide

Vi håber at du finder svar på alle dine spørgsmål

Vores emballage bliver produceret hos vores samarbejdspartner i Tyskland, og er lavet af polypropylen (PP), et robust og genanvendeligt materiale, som er BPA-frit, fødevarekontrolleret og produceret gennem indsprøjtningstøbning. 

 

Vores 2. generation softdrinkkrus og take-away emballage er lavet af ISCC-Plus certificeret materiale med brugt fritureolie som hovedingrediens – faktisk reducerer vi det fossile indhold med 74%, hvilket sænker CO2 aftrykket på vores kopper radikalt, samtidig med at vi stadig leverer et mange gange genbrugeligt og efterfølgende genanvendeligt materiale.

 

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, herunder kaffekopper, softdrinkkrus og take-away emballage i forskellige størrelser, alle designet til at være holdbare og genbrugelige. 

Leveringstiden afhænger af størrelsen på din ordre og omfanget af den løsning, du har behov for. Vi arbejder hurtigt og kan som regel levere med relativt kort varsel. Kontakt os for en snak om dine specifikke behov og for at få mere information om leveringstider for dig.

Når vores emballage når slutningen af sin livscyklus (EoL), bliver produkterne genanvendt gennem vores samarbejdspartner og producent. Da de har indeholdt fødevarer, må de ikke genanvendes til fødevareemballage. I stedet bliver de genanvendt til andre produkter, hvilket sikrer, at materialet forbliver i cirkulation og bidrager til at reducere affald og maksimere ressourceudnyttelsen.