Historien bag

Lær mere om New Loop

Fra idé til handling har vi udviklet løsninger, der erstatter engangsemballage med cirkulære alternativer. Vores historie er en fortælling om innovation, samarbejde og en stærk tro på, at vi kan gøre en reel forskel for miljøet og fremtidige generationer.

Vores historie

New Loops begyndelse

På en forårsdag under corona-lockdown i 2020 mødtes Gitte Saaby Kjær, Anders Barsøe og Anders Morgenthaler på Amager Strand med en fælles ambition: at bygge et pantsystem til emballage. Anders og Anders arbejdede allerede på et projekt med vaskbare kopper til Københavns Lufthavn, mens Gitte havde en målsætning om at imitere Dansk Retursystem til at inkludere take-away emballage. Dette møde markerede fødslen af New Loop.

Vores vision

New Loop er “født” cirkulær med en klar vision om at reducere brugen af engangsemballage og CO2-forbruget. Vores mål er at skabe et bæredygtigt system, hvor emballagen kan genbruges mange gange og genanvendes til nye produkter, når den når enden af sin livscyklus. På denne måde hjælper vi med at bevare jordens ressourcer og mindske affald.

Funding og partnerskaber

Siden vores begyndelse i 2020 har vi modtaget funding fra blandt andet SMV Grøn og MUDP. Disse midler har hjulpet os med at vokse og etablere flere værdifulde partnerskaber. Vores rejse har været præget af innovation og en stærk dedikation til bæredygtighed, og vi er stolte af at kunne tilbyde løsninger, der gør en reel forskel for miljøet.